Reactie plaatsen

Reacties

Iris
een jaar geleden

Ik had behoorlijke last van mijn rug en nek. Zat vast door het vele zitten achter mijn computer. Na de eerste behandeling was de spanning en pijn meteen weg. Werd de volgende ochtend wakker zonder dat ik vast zat in schouderbladen en nek. Toch na 2 weken de tweede behandeling gedaan, waardoor mijn rug en nek nu heerlijk los is, ook na een dag werken achter de computer geen last meer!! Dank je wel ❤️

Nienke
een jaar geleden

Het voelt als echt even de tijd voor jezelf nemen. Door mijn drukke bestaan hou ik veel spanning vast in mijn rug, schouder en nek. Door de behandelingen van Annemieke ervaar ik veel minder hoofdpijn en een lossere rug. Ieder mens is anders en door de juiste vragen te stellen en daarop haar behandeling aan te passen, kan ze in mijn ogen de meest uit een lopende klachten verlichten/wegnemen. Tot volgende week Annemieke :)

Britsen
een jaar geleden

Stijfheid in mijn nek is mijn probleem, na de behandeling door Annemieke kan ik mijn hoofd weer goed draaien.

Tessa Vernes
een jaar geleden

Na een behandeling van mijn rug en nek voel ik altijd zoveel verlichting, minder pijntjes, minder stijfheid! Het voelt gewoon weer soepel aan. Ik ga altijd graag naar Annemieke. Ze weet wat ze doet en kijkt precies naar wat jij/jouw lichaam nodig heeft. En buiten dat is ze ook gewoon een heel leuk mens :)

Dinja
een jaar geleden

Annemieke is echt een vakvrouw.
Echt heerlijk om 1x in de zoveel tijd een behandeling te krijgen en alles weer goed kan stromen.